Представники Юридичного факультету взяли участь у круглому столі, організованому Норвезької Радою в справах біженців

29 квітня 2016 року в місті Сєвєродонецьку відбувся круглий стіл на тему: "Актуальні питання стосовно встановлення юридичних фактів, у тому числі у сфері державної реєстрації актів цивільного стану", у якому взяли участь представники Юридичного факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Організатор заходу – Норвезька Рада в справах біженців.

Також у круглому столі взяли участь представники: Луганської обласної державної адміністрації, Головного територіального управління юстиції в Луганській області, Відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Луганській області, Сєвєродонецького міського суду, Апеляційного суду Луганської області, Луганського окружного адміністративного суду та інші.

За підсумками круглого столу були зроблені висновки щодо особливостей реєстрації та розірвання шлюбу осіб, які є внутрішньо переміщеними особами, а також які мешкають на територіях, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження. Також були обговорені питання щодо відновлення актових записів. Окрему увагу приділено питанням встановлення фактів народження та смерті в судовому порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *