Студенти факультету взяли участь в Антикорупційному брейн-рингу

Студенти юридичного факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля спільно з курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь в Антикорупційному брейн-рингу, що відбувся 13 жовтня 2022 року в м. Кам’янець-Подільський.
Студенти мали змогу прослухати лекцію від представниці Відкритого офісу НАБУ щодо інструментів для молоді в боротьбі з корупцією в Україні та тренінги від детективів НАБУ щодо особливостей слідчих дій під час розслідування топ-корупції й роботи з відкритими даними для боротьби з корупцією та спробувати свої сили у власне брейн-рингу, у якому студенти нашого закладу вищої освіти одержали перемогу.
Щиро вітаємо нашу команду Дар’ю Климаш, Олексія Залевського, Дениса Білугіна, Анастасію Залевську, Євгенію Стрикун, Софію Муху з перемогою та бажаємо подальшого розвитку й нових досягнень!
Також щиро дякуємо нашим студентам-менторам, які долучилися до підготовки нашої команди до цього заходу – Поліні Рязанцевій і Карині Стародубцевій.
Захід організовано Національним антикорупційним бюро України за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.