З нагоди Дня Європи в Україні проведено Всеукраїнську наукову конференцію

З нагоди Дня Європи в Україні 16-17 травня 2019 року на юридичному факультеті СНУ ім. В. Даля відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція аспірантів, студентів, молодих науковців «Молодь і наука: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку права в Україні» ув межах Форуму «Україна – ЄС: виклики сьогодення», організаторами якої виступили Юридичний факультет, Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації за сприяння ПРООН з відновлення та налагодження миру.

17 травня було продовжено роботу наукової панелі Форуму. З привітальним словом до учасників конференції звернулася Любимова Я.С., представник організації Благодійний фонд «Stabilization Support Services». Вона доповіла, що Благодійний фонд у своїй діяльності в Україні підтримує зусилля державних і неурядових інституцій з побудови миру та примирення як основи для довготривалої стабільності, довіри в суспільстві та сталого розвитку. «Stabilization Support Services» трансформує програми соціального захисту, які реалізуються українським урядом, забезпечуючи залучення й розширення можливостей усіх громадян України.

На конференції «Молодь і наука: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку права в Україні» були представлені цікаві та неординарні доповіді переможців Internet-конкурсу учнівських робіт “Права людини: сучасний вимір” та студентів юридичного факультету.

Учасники продемонстрували високий рівень підготовки до конференції, проявили жагу до знань та творчий підхід до вирішення важливих проблем щодо стану сучасного законодавства та правової освіти. 

У фіналі конференції відбулося нагородження переможців та лауреатів Internet-конкурсу учнівських робіт “Права людини: сучасний вимір”.

Дякуємо усім учасникам за цікаві, ґрунтовні доповіді, плідну дискусію!