Вступ на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» у 2017 році за технологією ЗНО

Обов’язковим при вступі є подання результатів єдиного фахового вступного випробування, що проводиться у форматі ЗНО

У 2017 році змінено умови вступу для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право». Зокрема для участі в конкурсному відборі обов’язковим є подання до приймальних комісій результатів єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

Єдине фахове вступне випробування передбачає виконання вступниками екзаменаційної роботи (тесту), що складається з трьох блоків тестових завдань: тесту загальних навчальних правничих компетентностей, тесту з шести базових юридичних (правничих) дисциплін — конституційного права, адміністративного права, цивільного права, цивільного процесуального права, кримінального права, кримінального процесуального права та тесту з іноземної мови.

Вступники, які отримали міжнародний сертифікат, що підтверджує володіння іноземною мовою на рівні, не нижчому за В1 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти або аналогічного рівня, звільняються від складання блоку з іноземної мови, з зарахуванням результату у 200 балів.

Організаційно-технічне забезпечення проведення єдиного фахового вступного випробування покладається на Український центр оцінювання якості освіти.

Реєстрація вступників, які бажають вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право», здійснюватиметься з 12 по 25 липня 2017 року приймальною комісією вищого навчального закладу, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Абітурієнт вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка. Вступне випробування відбудеться 3 серпня 2017 року в пункті тестування.

Наголошуємо також, що вступники можуть подати не більше п’яти заяв на участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право».

Бажаємо вступникам успішного проходження вступних випробувань!

Програма вступних випробувань під час вступу на основі ступеня бакалавра на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» з використанням організаційно-технічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання 

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов (PDF)

Положення про проведення єдиного фахового вступного випробування

Інформаційні матеріали ТЗНПК

Інформаційні матеріали тесту Право

Специфікації тестів

За матеріалами з офіційного сайту МОН України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *