Дні Європи в Україні! Частина друга. Євровікторина «Погляд молоді в майбутнє!»

Продовжуючи святкувати Дні Європи в Україні та дізнаватися багато нового та цікавого, студенті Юридичного факультету взяли участь у Євровікторині «Погляд молоді в майбутнє».

Захід почався з невеличких цікавинок. Студенти третього курсу зробили аналіз діяльності основних інституції Європейського Союзу: Європейський парламент, Європейська рада, Рада Європейського Союзу, Європейська комісія, Суд Європейського Союзу, Європейський центральний банк та Європейський суд аудиторів.

Другий курс вирішив презентувати освітні можливості в Європейському Союзі. Зокрема згадали про Еразмус+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 років, що підтримує проекти, партнерства, заходи та мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді й спорту. Бюджет програми на 2014-2020 роки складає 14,7 млрд. євро. Серед інших напрямів, 60% бюджету всієї програми планується спрямувати на реалізацію мобільності. Отже можна спробувати отримати освіту в Європі.

Студенти першого курсу не відставали від старших товаришів і зробили цікавий екскурс по цікавим місцям Європи. Вони запропонували відвідати «Музей кави» та «Дім музики» у Відні, музей Шерлока Холмса у Великій Британії та багато інших чудових місць, які краще не оминути коли будеш у тій чи іншій країні. Отже першокурсники стали експертами з туризму Європою.

Після інформативних екскурсів студенти пройшли саму вікторину. Усі відповіли на поставлені 21 питання, демонструючи отримані знання про Європейський Союз. Усі учасники вікторини отримали невеличкі сувенірні призи від Представництва Європейського Союзу в Україні. Дякуємо Представництву ЄС за підтримку та чекаємо на результати вікторини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *