Наукова конференція з нагоди тижня права – 2015

Шановні друзі!
З нагоди Всеукраїнського тижня права запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Науковий погляд молоді: ключові питання сучасного етапу реформування системи вітчизняного законодавства», яка відбудеться 10-11 грудня 2015 року на базі юридичного факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, м. Сєвєродонецьк
Мета конференції: Розвиток світогляду студентської та учнівської молоді в правовій науці, її ціннісних орієнтацій. Пропонуються для обговорення ключові проблемні питання сучасного законодавства. Головна ціль – надати можливість аспірантам, студентам, молодим науковцям та учням старших класів випробувати свої знання та репрезентувати наукові спроби.
До участі в конференції запрошуються науковці, викладачі, аспіранти, студенти, учнівська молодь. Для цього Вам необхідно до 20 листопада 2015 року надіслати заявку на участь разом із матеріалами в електронному вигляді, на електронну адресу: galinakaplina61@gmail.com або butterfly-lg@mail.ru .
Контактні особи: Капліна Галина Анатоліївна, 095-052 72 78
Гніденко Вікторія 066-880-43-49

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *