Юридичний факультет запрошує взяти участь у науково-практичних заходах з проблем правознавства й історії

Юридичний факультет Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля

запрошує учнів загальноосвітніх шкіл та студентів коледжів взяти участь у науково-практичних заходах з проблем правознавства та історії, що відбудуться в 2015-2016 рр. на базі Юридичного факультету СНУ ім. В. Даля.

11 лютого 2016 р. відбудеться «Історико-правовий турнір», до участі в якому запрошуються команди учнів 9-11 класів у складі 5 осіб.

14 квітні 2016 р. будуть підведені підсумки Конкурсу «Правознавці та історики: юні таланти України». Конкурс спрямований на виявлення та розкриття обдарувань у найбільш талановитих школярів й учнів коледжів, розвиток у них творчих здібностей в області юриспруденції та історії. Найважливішою складовою конкурсу є пропаганда правових знань серед молодого покоління. Ми запрошуємо прийняти участь у конкурсі учнів усіх навчальних закладів, які планують пов'язати своє майбутнє життя з юриспруденцією та історією. У конкурсі може взяти участь учень будь-якого класу.

Кожен учасник конкурсу має підготувати та подати реєстраційну форму та конкурсну роботу в межах тематики: «Професія «юрист»: як я її собі уявляю», «Права школяра та способи їх захисту», «Участь молоді в реформуванні сучасної держави», «Держава та особистість: система взаємин», «Історія – наставниця життя», «З історії рідного краю: очима свідків», «Документи як свідки історії». Назва самої роботи повинно відповідати обраній темі або може копіювати тему. Зазначені матеріали необхідно надіслати не пізніше 01 квітня 2016.
Вимоги до виконання та оформлення конкурсної роботи

Робота повинна бути виконана самостійно. На титульному аркуші необхідно вказати назву конкурсної роботи, прізвище, ім'я та по батькові учасника, школу й клас. Обсяг друкованого тексту – до 5 сторінок (Шрифт Times New Roman 14, інтервал 1,5). Обов'язковими є вступ, основна частина, висновок і список використаних джерел. По тексту роботи необхідно робити (у квадратних дужках) посилання на джерела, з яких наводиться матеріал.

Учасники можуть публічно представляти свою роботу (особисто або через скайп-трансляцію), або обмежитися розміщенням роботи на сайті Юридичного факультету. Про необхідність використання мультимедійного обладнання необхідно   повідомити в реєстраційній формі.

З 1 квітня 2016 на сайті http://pravo-snu.lg.ua/index/konkurs_dlja_abiturientiv/0-34 відкриється Інтернет-голосування за найкращу роботу.

Для участі в конкурсі приймаються вірші, стінгазети, оповідання, відео-матеріали тощо на юридичну тематику, які будуть розглянуті в окремій номінації.

Детальна інформація про конкурс для абітурієнтів у 2016 році

Більше інформації за цим посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *