Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція “Молодь і наука: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку права в Україні”

Фотозвіт за цим посиланням

19-20 травня 2015 року в Інституті юриспруденції та міжнародного права Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля до Дня науки в Україні була проведена десята щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція аспірантів, студентів, молодих науковців «Молодь і наука: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку права в Україні».  Конференція присвячена  95-річчю заснування СНУ ім. В. Даля.

На конференцію були представлені роботи більш ніж півсотні учасників.

Із привітальним словом на офіційному відкритті до учасників Конференції звернулась к.ю.н., доц. кафедри правознавства, в.о. директора Інституту юриспруденції та міжнародного права, СНУ ім. В. Даля Арсентьєва Олена Сергіївна та к.ю.н., доц. кафедри правознавства СНУ ім. В. Даля Капліна Галина Анатоліївна.

На пленарному засіданні відбулось жваве обговорення проблем законодавства України, учасники конференції провели аналіз законодавчої бази України та інших європейських країн практично в усіх галузях права. Також були порушені питання перспективи працевлаштування студентів юристів та визнання українських освітніх документів у європейському просторі.

Після виступу учасників, відбулось нагородження переможців Всеукраїнської науково-практичної конференції. Перше місце посіла магістрантка 5-го курсу ІЮ та МП Гніденко Вікторія з темою доповіді «Національна служба посередництва і примирення, як головний медіатор при вирішенні колективних трудових спорів», друге місце зайняли студентка 4-го курсу  ІЮ та МП Соболєва Олена та студентка 5-го курсу ІЮ та МП Красавська Марина, третє місце між собою розділили студент Міжрегіональної академії управління персоналом Птушко Ян та студентка 4-го курсу ІЮ та МП Федосенко Христина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *