Представник факультету відвідала відкриту лекцію «Глобальне громадянське суспільство: сутність, генеза та вплив на державну політику України»

Доцентка кафедри політологічних та культурологічних студій юридичного факультету СНУ ім. В. Даля Олена Карчевська відвідала відкриту лекцію Тетяни Бєльської «Глобальне громадянське суспільство: сутність, генеза та вплив на державну політику України» доктора наук з державного управління, професора, професора кафедри менеджменту й публічного адміністрування Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова. Модерував розмову Костянтин Ладуренко – незалежний дослідник Української школи архетипіки.
Олена Карчевська долучилась до розмови щодо виміру ролі громадського сектору нашої країни та значущості його потенціалу в різних сферах. Науковці політологічної школи далівського університету тривалий час досліджують проблеми розвитку й інституціоналізації громадянського суспільства, тому дискусія вийшла жвавою та цікавою.
За темою лекції видана монографія, яка буде корисна тим, хто цікавиться питаннями розвитку української держави, чинниками її перемоги у війні з РФ та стабілізаційною роллю громадянського суспільства в повоєнній відбудові.
Дякуємо колегам за актуалізацію важливої теми.