Викладач кафедри історії та археології взяла участь у робочій Всеукраїнській міжуніверситетській онлайн-конференції

Доцентка кафедри історії та археології, кандидат історичних наук Олена Сапицька 15 травня 2023 року взяла участь у робочій Всеукраїнській міжуніверситетській онлайн-конференції «Університети як актори в протидії дезінформації та пропагандистським псевдоісторичним дискурсам на міжнародному рівні».
Конференція стала підсумковою частиною проєкту Київської школи дипломатичних мистецтв «Громадянське суспільство проти дезінформації: протидія неправдивим викладам історії в міжнародній політиці й пропаганді». На конференції було підведено підсумки дев’ятимісячної плідної співпраці команд українських університетів у рамках вищезазначеного проекту та окреслено шляхи й формати майбутньої співпраці КШДМ та зацікавлених університетів щодо можливого проведення практик для студентів на базі МЗС, проведення гостьових лекцій, поглиблення неформальної освіти студентів тощо.
Дякуємо керівникам КШДМ пану Дмитру Іщенкй та пані Оксані Забузовій за організоване для студентів і викладачів юридичного факультету СНУ ім. В. Даля онлайн-середовище високопрофесійної неформальної освіти з надзвичайно цікавими та корисними воркшопами, стимуляційними іграми, лекціями професіоналів у сфері міжнародних відносин, лекціями закордонних спеціалістів з історії, зустрічами зі студентами та викладачами з іноземних ЗВО та за запропоновані перспективи подальшої співпраці.