Студенти факультету взяли участь у практичному семінарі Київської школи дипломатичних мистецтв

16 вересня 2022 року студенти спеціальностей 081 «Право» і 032 «Історія та археологія» юридичного факультету СНУ ім. В. Даля Стародубцева Карина, Рязанцева Поліна, Савочка Катерина, Болюх Микита й Карташов Микита під керівництвом к.ю.н. Гніденко Вікторії та к.і.н. Сапицької Олени взяли участь у практичному семінарі Київської школи дипломатичних мистецтв на тему «Кремлівські наративи, пов’язані з питаннями історії, та їхнє поширення за кордоном» із аналітичною доповіддю щодо шляхів і масштабів розповсюдження російським режимом дезінформації та маніпуляцією історичною пам’яттю в деяких країнах Африки й реакції суспільства на таку російську інформаційну пропаганду.
Висловлюємо щиру подяку за інформаційну підтримку при підготовці доповіді Посольству України в Південно-Африканській Республіці, і, зокрема, нашому випускнику магістратури 2017 року за спеціальністю 032 «Історія та археологія», консулу Андрію Ігоровичу Синельникову.
Загалом практичний семінар у формі ситуаційної гри був спрямований на пошук шляхів ефективної протидії російській дезінформації та запобігання російським маніпуляціям репрезентації минулого на міжнародному рівні. У заході також прийняли участь представники Національного інституту стратегічних досліджень та дослідники з інших провідних українських університетів.