Вийшла у світ монографія професора факультету «Археологія і молодь: досвід роботи в закладах освіти Луганської області»

11.02.2022 в археологічному музеї «Відкрита і100рія» Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відбулася зустріч, присвячена виходу у світ монографії професора Ю. Бровендера й вчителя-методиста середньої загальноосвітньої школи № 18 м. Сєвєродонецька А. Чернишова «Археологія і молодь: досвід роботи в закладах освіти Луганської області».
На зустрічі були присутні перший проректор Д. Марченко, заступник начальника управління, начальник відділу охорони культурної спадщини управління культури, національностей, релігії та туризму Луганської обласної державної адміністрації В. Виборний і представники Програми ООН з відновлення та розбудови миру в Луганській області О. Логвін, О. Чанкотадзе, В. Іщенко.
Автори монографії висловили глибоку вдячність видавництву СНУ ім. В. Даля, а також співробітникам Програми ООН з відновлення та розбудови миру за участь у підготовці монографії до друку.
Актуальність піднятих у монографії проблем та шляхів їх вирішення сприяло зацікавленості всіх учасників зустрічі в подальшій співпраці, направленої, у тому числі, на розвиток культурно-туристичного потенціалу Луганської області.