На юридичному факультеті в рамках Всеукраїнського тижня права відбулось відкриття криміналістичної лабораторії

14 грудня 2018 року в рамках Всеукраїнського тижня права відбулось урочисте відкриття криміналістичного кабінету юридичного факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

З нагоди святкування Всеукраїнського тижня права та в рамках раніше укладеного Меморандуму про співпрацю між юридичним факультетом і Луганським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України, директор Луганського НДЕКЦ Семеніхін М.В. надав можливість студентам і викладачам ВНЗ освоювати ази криміналістичної теорії з застосуванням натурних зразків прикладної криміналістики, презентувавши криміналістичну валізу, оснащену техніко-криміналістичними засобами, необхідними для виявлення, фіксації, вилучення та пакування слідової інформації; гіпсові зліпки слідів взуття; кулі та гільзи зі слідами зброї; інформаційні стенди з кольоровими зображеннями об’єктів криміналістичного дослідження і їх змістовним описом.

Слід зазначити, що на юридичному факультеті СНУ ім. В. Даля діє криміналістичний гурток, учасникам якого фахівці Луганського НДЕКЦ МВС України постійно надають фахову допомогу.

Під час проведення зазначеного заходу, студенти та викладачі ЗВО здійснили активне плідне спілкування з керівництвом Луганського НДЕКЦ МВС України в частині можливостей Центру щодо проведення судових експертиз за різними експертними спеціальностями, наявності в Центрі сучасного криміналістичного обладнання та спеціалізованих лабораторій тощо.

Більше фото в розділі Факультет-Фотографії.