Студентська голова Юридичної клініки в м. Києві взяла участь в обговоренні адміністративної процедури державної реєстрації фактів народження та смерті, які відбулися на тимчасово неконтрольованих територіях

Студентська голова Юридичної клініки «PRO BONO» Ольга Нікітіна 3 грудня взяла участь у заході в м. Києві, організований Норвезькою радою у справах біженців в Україні щодо адміністративної процедури державної реєстрації фактів народження та смерті, які відбулися на тимчасово окупованих територіях.

На заході були присутні представники органів державної влади, серед яких Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, представники таких організацій як UNICEF, UNHCR, Данської Ради у справах біженців.

Відбулося обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо адміністративної процедури державної реєстрації фактів народження та смерті, які відбулися на тимчасово окупованих територіях» з метою надання забезпечення доступності цієї процедури.