Студенти юридичного факультету взяли участь в олімпіаді юридичних клінік із консультування клієнтів

3–5 березня 2017 року в Острозькій академії відбулася Національна олімпіада юридичних клінік із консультування клієнтів. Захід організований Асоціацією юридичних клінік України за підтримки Української фундації правової допомоги та Міжнародного фонду «Відродження», Координатора проектів ОБСЄ в Україні та програми USAID «Нове правосуддя».

Юридичну клініку «Pro bono» юридичного факультету СНУ ім. В. Даля представляли студенти четвертого курсу Перишкін Тарас і Золотар Степан. Студенти чудово продемонстрували свої знання у сфері житлового права, вміння працювати з клієнтами, здобули практичний досвід командних змагань й отримали чудовий шанс послухати фідбеки від шанованих суддів про свою роботу.

Крім цього учасники олімпіади відвідали майстер-класи від судді Бахмацького районного суду Чернігівської області Павла Пархоменка «Практика Європейського Суду з прав людини в національному судочинстві: власний суддівський досвід», тренера, професора права та магістра психології, керівника юридичної клініки університету Лодзя (Польща) Пржемека Куб’яка «Психологічні аспекти інтерв’ювання та консультування клієнтів», Президента юридичних клінік Польщі, професора права Варшавського університету, члена Правління Світового Альянсу за справедливу освіту Філіпа Черніцкі «Міжнародна юридична клінічна спільнота та можливості, які вона відкриває», що стало для них цінним досвідом. Бажаємо Тарасу та Степану подальших успіхів і нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *