Завідувач кафедри конституційного права взяла участь у тренінгу з методики викладання курсу “Вирішення виборчих спорів”

Представництво Міжнародної фундації виборчих систем в Україні (IFES Україна) та Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля, на виконання укладеного між ними Протоколу про співпрацю, об’єднали зусилля для підготовки викладачів і надання студентам освітніх послуг, які сприятимуть утвердженню ідей верховенства права та демократії.
З метою впровадження інноваційного й інтерактивного курсу з вирішення виборчих спорів, в освітній процес та підготовки викладачів курсу 7-11 липня відбувся тренінг для викладачів ЗВО з методики викладання навчального курсу «ВИРІШЕННЯ ВИБОРЧИХ СПОРІВ» (частина 1). Від юридичного факультету СНУ ім. В. Даля учасницею тренінгу стала професор Галина Татаренко. Мета курсу – формування в студентів високого рівня предметних компетентностей у сфері вирішення виборчих спорів.
Курс базується на світовій методології IFES для університетів «Посилення залученості через освіту для демократії» (Strengthening Engagement through Education for Democracy – SEED). Участники тренінгу отримали необхідні матеріали та посібники, познайомилися з навчальними методиками курсу й особливостями виконання студентських проєктів.