Виконувач обов’язків завідувача кафедри правознавства провела на тренінгу для тренерів HELP

Два насичених дня 14-15 грудня 2023 р. виконувач обов’язків завідувача кафедри правознавства Любов Котова провела на тренінгу для тренерів HELP, який було організовано в рамках Проєкту Ради Європи «HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України, у тому числі під час війни».
На цей тренінг мали бажання потрапити велика кількість представників освітянської спільноти з різних ЗВО України. Відібрані було 25 представників, які ці два дні та надалі протягом місяця будуть виконувати індивідуальні завдання на власній сторінці HELP. Саме таке навчання тренерів/тьюторів HELP є одним з ефективних інструментів, у тому числі, проведення високоякісного навчання для фахівців з права.
Завдяки курсам HELP правники можуть краще захищати права людини на національному рівні та бути в курсі стандартів і судової практики Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ), що постійно змінюються.
У рамках тренінгу мали можливості розповісти про власний т`ютерський досвід, а також вдосконалити навички модерування курсів HELP.