Представники факультету взяли участь у Міжнародній конференції

28 березня 2023 року здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня ОП “Право” Крістіна Петросян та Олександр Іванов разом з їх науковим керівником професором кафедри правознавства Любов`ю Котовою брали участь у Міжнародній науково-практичної конференції “Розвиток України в умовах мілітарного впливу: соціально-правові, економічні та екологічні аспекти”, яка була організована Державною установою “Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України” за підтримки ПРООН.
На конференції обговорювалися актуальні питання за двома тематичними напрямками: “Актуалізація політико-правового забезпечення соціально-економічних та екологічних прав людини в контексті мілітарного впливу. Держава у впровадженні Керівних принципів ООН з питань бізнесу та прав людини” і “Господарювання та права людини на тлі мілітарного впливу в Україні: поточне становище та міжнародні орієнтири розвитку”.
Представники юридичного факультету СНУ ім. Володимира Даля змогли представити власні наукові доробки щодо доцільності вибіркових перевірок фактичного перебування ВПО для надання допомоги на проживання під час дії воєнного стану та щодо механізмів врегулювання трудових спорів у воєнний час, а також обговорити з учасниками інші важливі теми в контексті мілітарного впливу.
Дякуємо організаторам й учасникам конференції за плідне обговорення та потужність заходу!