Студентки-першокурсниці взяли участь у Всеукраїнському конкурсі есе «Дотримання принципів гендерної рівності в умовах COVID-19»

Студентки-першокурсниці юридичного факультету Черенкова Маргарита та Шуліка Аліна не залишилися осторонь проблем, пов’язаних з ґендерним виміром пандемії COVID-19 і взяли участь у Всеукраїнському конкурсі есе «Дотримання принципів гендерної рівності в умовах COVID-19», оголошеного ELSA Dnipro.
Ініціативу дівчат підтримали представниці ГО «Фундація «Жіноча ініціатива» Татаренко Галина та Арсентьєва Олена, які запросили молодих правниць відвідати арт-інсталяцію «ConstructGender» від художниці Алевтіни Кахідзе, що розміщена в приміщенні СНУ ім. В. Даля та була організована в рамках мистецького марафону, який об’єднує музеї, галереї, кінотеатри й інші арт-інституції навколо теми ґендерної рівності та прав людей.
У своїх есе студентки відзначили, що пандемія має не тільки негативний вплив на економіку, але й значно впливає на права людини та ґендерну рівність. Роботи учасниць конкурсу були відзначені сертифікатами.
Вітаємо!