Представник факультету здобув перемогу в телевізійних дебатах

Представники нашого факультету продовжують здобувати нові перемоги.

9 грудня 2019 р. керівник Дебатного клубу юридичного факультету Вікторія Гніденко здобула перемогу в телевізійних дебатах, які відбулися в Києві. Ці дебати відбулися в рамках третього модулю програми “Лабораторія телевізійних дебатів”, що тривав декілька місяців.

“Це були чудові дебати! Я дуже пишаюся тим, що змогла дійти до фіналу й здобути перемогу. Я дуже вдячна Програмі розвитку ООН з відновлення та розбудови миру за таку чудову можливість покращити свої навички дебатування й отримати нові знання та знайомства. Ми дебатували на суспільно важливі теми для всього населення країни: це й соціальна згуртованість, боротьба з гендерними стереотипами, захист прав усіх верств населення та залучення громад для вирішення локальних проблем. Ці теми є дійсно важливими, кожен має замислюватися над такими речами й тоді прийдуть позитивні зміни. Мені здається, що проєкти, які реалізує Програма розвитку ООН з відновлення та розбудови миру виховують справжніх молодіжних лідерів, які будуть рушійною силою для змін на Сході України”, – говорить Вікторія.

Переглянути дебати можна за посиланням: https://youtu.be/ITNL-t1E_qA

Цей захід відбувся на базі Національного пресклубу України в рамках програми Лабораторія телевізійних дебатів, що організована Donetsk Youth Debate Centre у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру в співпраці з Міністерством культури, молоді та спорту та Фундацією «Суспільність» за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.