Студенти юридичного факультету відвідали Апеляційний суд Луганської області

11 травня 2018 року студенти юридичного факультету відвідали Апеляційний суд Луганської області в рамках Дня відкритих дверей.

«День відкритих дверей» в Апеляційному суді Луганської області розпочався з екскурсії в приміщенні суду, яку провела керівник апарату Тетяна Басанська. Студенти побачили зали судових засідань, кабінети помічників суддів, канцелярії, архіву й інших відділів суду.

У свою чергу, начальники відділів розповіли про роботу своїх підрозділів, а секретар судового засідання поділилась досвідом роботи в апеляційному суді. Також розповів про свою роботу старший судовий розпорядник.

«День відкритих дверей» продовжився в залі судового засідання, в якому Голова Апеляційного суду Луганської області Володимир Гаврилюк та заступник голови, суддя-спікер Віталій Кострицький розповіли про роботу суду, актуальні питання судової гілки влади та відновлення довіри до суду.

Після спілкування з керівництвом суду відвідувачі заходу вийшли до прилеглої території суду, де разом з Головою суду та заступником урочисто висадили дерево «правових знань».