Шановні вступники!

Олена Арсентьєва

 

Друзі, вітаємо Вас на нашому сайті!

Я, Олена Арсентьєва, маю честь презентувати Вам юридичний факультет Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Наш факультет має 30-річну історію. Перші кроки він зробив у 1992 році, коли на базі Луганського машинобудівного інституту було відкрито спеціальність «Правознавство». З цього моменту пройшло 30 років, і сьогодні ми можемо з гордістю констатувати, що справа, розпочата невеликою групою ентузіастів, виросла в знаний не тільки на Луганщині, але й далеко за її межами факультет.

За роки нашої роботи ми випустили більше 8000 високопрофесійних фахівців, провели близько 100 науково-практичних конференцій, круглих столів, випустили більше 40 фахових збірників з права, низку підручників та монографій, незчисленну кількість наукових публікацій. Під керівництвом провідних учених юридичного факультету було підготовлено та захищено більше 70 дисертаційних досліджень.

Наразі на факультеті навчається більше 500 студентів, працює 45 викладачів – доцентів, професорів. Наш факультет завжди славився професійністю кожного члена колективу, згуртованістю, командністю. Із самого початку нам вдавалося створити певний еклектизм теорії та практики, залучаючи до навчального процесу не лише науковців, освітян, а й провідних юристів-практиків. Цього принципу ми дотримуємося й сьогодні. Адже основне наше завдання, окрім надання якісних знань – створення для студента умов, за яких він зможе думати, аналізувати, прагнути нового, рухатися вперед, бути ініціативним і самостійним.

2014 рік став для нашого факультету першим випробуванням на міцність, професійність і витривалість, який колектив нашого факультету пройшов з гідністю, дотримуючись наших славетних традицій, демонструючи досвідченість, професійність, відповідальність у кожному аспекті нашої роботи.

24 лютого 2022 року після повномасштабної військової агресії росії перед нами постали нові виклики та завдання, які наразі ми успішно спільно вирішуємо. Маючи досвід переміщення 2014 року, нашій команді вдалося  швидко налагодити різноманітні канали комунікації, відновити освітній процес. Ми боролися за кожного студента, кожну дитину. І звичайно, що зусилля нашої команди не пройшли даром. Наразі  відповідно до наказу МОН України № 922 від 18 жовтня 2022 року СНУ ім. В. Даля переміщено до м. Київ.

Гадаємо, що той досвід, який ми маємо на сьогодні, принципи та стандарти нашої роботи, допомагають нам досягати успіхів, а якість надання освітніх послуг дозволили завоювати довіру серед мешканців Луганського регіону та України.

Ми пишаємося тим, що в нашому колективі працюють талановиті вчені, досвідчені юристи-практики, навчаються молоді ентузіасти. Усі ці люди є справжньою цінністю нашого факультету, які у важкий час не полишили свого місця та кожного дня своєю щоденною кропіткою працею є прикладом для всіх наших студентів – прикладом мужності й відданості своєму факультеті, своєму вузу, своїй Україні.

Запрошуємо вас долучитися до нашої юридичної родини!