Відбулась науково-практична конференція

6 жовтня 2017 року в Луганській обласній державній адміністрації відбулась Міжнародна науково-практична конференція “Децентралізація публічного адміністрування в умовах інтеграції України до європейської спільноти: проблеми та перспективи”.

Учасники конференції працювали за дев’ятьма науковими секціями. Присутні розглянули нові механізми децентралізації публічного адміністрування, спрямовані на забезпечення розширення повноважень органів місцевого самоврядування та зміцнення їх самостійності у вирішенні питань місцевого значення.

Також вони обговорили основні конституційні засади децентралізації державної влади, а також реформування публічної адміністрації в Україні, шляхи вирішення проблем реалізації повноважень органів місцевого самоврядування, можливість залучення провідних вчених та практиків до обговорення та оцінки сучасних проблем децентралізації з метою забезпечення сталого розвитку областей.

Конференція організована Луганською ОДА спільно з Юридичним факультетом СНУ ім. В. Даля, Інститутом економіки та управління СНУ ім. В. Даля, Науково-дослідним інститутом правового забезпечення інноваційного розвитку Національна академія правових наук України та Програмою відновлення та розбудови миру ПРООН в Україні.

Фотозвіт за цим посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *