Викладачі юридичного факультету взяли участь у регіональній дискусії щодо забезпечення прав людини

30 вересня 2017 року співробітники юридичного факультету, а саме: завідувач кафедри господарського права, професор Ольга Шаповалова, доценти кафедри правознавства Галина Капліна та Михайло Антоненко, старший викладач кафедри правознавства, суддя-спікер Рубіжанського міського суду Луганської області Денис Коваленко, а також магістрант Степан Золотар взяли участь у регіональній дискусії “Забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та прав людини на тимчасово окупованій території України”.

Під час дискусії обговорювалися питання пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб а також проблеми доступу до української освіти, розпорядження майном на неконтрольованій території тощо.

Дякуємо колегам з Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка за запрошення взяти участь у такому надзвичайно важливому заході. Сподіваємось що за результатами цієї дискусії будуть запропоновані зміни до законодавства України, що покращать стан забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб і прав людини на тимчасово непідконтрольній території України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *