Увага! Вступ на магістратуру за технологією ЗНО за спеціальністю Право

Нагадуємо, що цього року вступ на освітній ступінь магістра зі спеціальності 081 "Право" здійснюється за технологією ЗНО. Більше інформації за цим посиланням Додаткові матеріали щодо ЗНО для вступу за спеціальністю Право доступні за цим посиланням Тест загальної навчальної правничої компетентності 2016 Тест з права 2016 Тест з англійської мови 2016 Відповіді до тестів з права

Читати далі

Юридичний факультет відсвяткував своє 25-річчя

19 травня 2017 року Юридичний факультет Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відсвяткував своє 25-річчя!  19.05.2017 р. у Сєвєродонецькому міському палаці культури відбулися урочистості, присвячені 25-річчю юридичного факультету СНУ ім. В. Даля. З цієї нагоди відбулося відкриття фотовиставки, нагородження провідних викладачів та найкращих студентів, привітання від провідних юридичних установ м. Сєвєродонецька, святковий концерт від студентів

Читати далі

Відбулась щорічна науково-практична конференція «Молодь і наука: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку права в Україні»

18 травня 2017 року відбулося пленарне та секційні засідання традиційної щорічної всеукраїнської науково-практичної конференції аспірантів, студентів, молодих науковців «Молодь і наука: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку права в Україні», яка була організована спільно Юридичним факультетом Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля та Апеляційним судом Луганської області. У цьому році конференція присвячена 25-річчю юридичного факультету.

Читати далі

Програма вступних випробувань для вступу на магістратуру зі спеціальності “Право”

Програма вступних випробувань під час вступу на основі ступеня бакалавра на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» з використанням організаційно-технічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання, затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 08 квітня 2016 року № 409. Також нагадуємо, що Наказом Міністерства освіти і науки України № 579 від 11.04.2017 р. затверджено

Читати далі

На базі юридичного факультету відбулась Х науково-практична конференція “Актуальні проблеми світової історії та історії науки і техніки”

11-12 травня 2017 року на базі юридичного факультету СНУ ім. В. Даля пройшла Х науково-практична конференція "Актуальні проблеми світової історії та історії науки і техніки". Учасники презентували свої доповіді, тематика яких відрізнялася розмаїттям: від зародження та розвитку законодавства в галузі освоєння космосу до розвитку науки в Японії в період Токугава; від розвитку медицини в Стародавньому Єгипті до створення

Читати далі

До уваги осіб, які бажають вступити на освітній ступінь магістра зі спеціальності “Право”

До уваги студентів 4 курсу та тих, хто бажає вступити на освітній ступінь магістра зі спеціальності "Право"! Наказом Міністерства освіти і науки України № 579 від 11.04.2017 р. затверджено Положення про проведення єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право»

Читати далі

До уваги студентів 4 курсу освітнього рівня “Бакалавр” і студентів ОКР “Спеціаліст”!

До уваги студентів 4 курсу освітнього рівня "Бакалавр" і студентів ОКР "Спеціаліст"! У розділі РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ розміщено графіки роботи екзаменаційних комісій, а також розклад заліково-екзаменаційної сесії для студентів 4 курсу.

Читати далі

Студенту юридичного факультету призначено стипендію Президента України

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №654 від 26.04.2017 студенту Юридичного факультету СНУ ім. В. Даля Степану Золотарю призначено академічну стипендію Президента України. Вітаємо Степана та бажаємо йому подальших успіхів і досягнень!

Читати далі