Студент юридичного факультету бере участь в акції “Потяг єднання України “Труханівська Січ”

Заступник голови студентської ради юридичного факультету Степан Золотар бере участь у складі Луганської делегації в акції «Потяг єднання України «Труханівська січ», що проводиться з ініціативи 86 громадських організацій.

Це вже третій потяг, який відправився з Києва з метою єднання української громади. Перші два відвідали навесні Донецьку та Луганську області. Тепер вже активісти зі Сходу України відправились на Захід з метою пошуку порозуміння та напрямів вирішення конфлікту, що триває наразі в нашій країні й установлення контактів між різними верствами населення із різних регіонів України.

Степан став одним із майже 200 учасників потягу, які були відібрані організаторами. Він уже взяв участь у зустрічі із Вінницьким міським головою, студентами Поділля, Тернопільщини, Буковини, на яких презентував наш факультет, розповідав про розвиток нашого університету після переміщення.

Наразі потяг знаходиться на станції Івано-Франківськ. Уже відвідані Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Чернівці та Коломия. Попереду – Львів, Мукачеве, Ужгород, Луцьк і Рівне. 

Акція реалізується за підтримки Міністерства оборони України, Генерального штабу, ТОВ «Укрзалізниця» та ін. Проведення акції було підтримано розпорядженням Президента України №99/2016-рп «Про надання підтримки проведенню Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» від 19 квітня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *