Відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Правові засоби забезпечення та захисту прав людини: вітчизняний та зарубіжний досвід”

14–15 квітня 2016 року на Юридичному факультеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція науковців, юристів-практиків, молодих учених, аспірантів, здобувачів і студентів – «Правові засоби забезпечення та захисту прав людини: вітчизняний та зарубіжний досвід».

Метою конференції було узагальнення напрацювань фахівців з актуальних питань та аспектів співпраці між Україною та Європейським Союзом, теорії та практики юридичної науки, міждисциплінарних підходів і сучасних поглядів щодо подальших перспектив розвитку. Стимулювання науково-дослідної діяльності учених, теоретиків і практиків.

У роботі конференції взяли участь Азізян Лєвон, координатор правових приймалень «Восток SOS» у Луганській та Донецькій областях; Яресько А.В., суддя судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Луганської області; Маілян Г.С. Прокурор відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Луганської області; Курчіна О.Є., головний спеціаліст Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Луганській області; Кравченко І.М., к.ю.н., доцент кафедри Правознавства Сєвєродонецького інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП»» і викладачі Юридичного факультету Арсентьєва О.С., Качурін С.Г., Котова Л.В.,  Татаренко Г.В. й інші. За допомогою Skype–технологій до участі в роботі конференції долучилися колеги з м. Трускавець та  м. Києва.

Уході проведення конференції були обговорені актуальні проблеми порушення права на пересування на лінії розмежування з АТО, здійснення конституційної реформи, організації діяльності прокурора щодо виявлення фактів адміністративних правопорушень, пов'язаних із корупцією, правильності кваліфікації дій правопорушника, усунення негативних наслідків протиправних дій та стан імплементації європейських стандартів у галузі прав людини  в Україні. Усі хто взяв участь у конференції отримав сертифікати учасника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *