Ціни на навчання для осіб, що укладуть договори на новий навчальний рік

ОКР Бакалавр Для ДЕННОЇ форми навчання напряму Правознавство 13500 грн./рік. Для ЗАОЧНОЇ форми навчання напряму Правознавство 7850 грн./рік. Для ДЕННОЇ форми навчання напряму Історія 6690 грн./рік. ОКР Магістр Для ДЕННОЇ форми навчання спеціальності Правознавство 16700 грн./рік. Для ЗАОЧНОЇ форми навчання спеціальності Правознавство 9200 грн./рік. Для ДЕННОЇ форми навчання спеціальності Історія або Архівознавство 8340 грн./рік. ОКР Спеціаліст Для ДЕННОЇ форми навчання спеціальності Правознавство 14700 грн./рік. Для ЗАОЧНОЇ форми навчання спеціальності Правознавство 8500 грн./рік. Для ДЕННОЇ форми навчання спеціальності Історія або Архівознавство 7252 грн./рік.

Читати далі

В Інституті проходить державна атестація

Фотозвіт за цим посиланням З 15 червня в Інституті юриспруденції та міжнародного права розпочалися атестаційні тижні для студентів 4 та 5 курсів. Вітаємо з успішним захистом своїх робіт за освітньо-кваліфікацйними рівнями "магістр" і "спеціаліст" усіх студентів. Бажаємо випускникам успіху та професійного зростання. Студентам 4 курсу бажаємо успіхів у складанні державних екзаменів.

Читати далі

Термін реєстрації на ЗНО продовжено до 10 червня!

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти інформує, що, на звернення громадян, Український центр оцінювання якості освіти до 10 червня 2015 року надав можливість регіональному центру здійснювати реєстрацію на додаткову сесію бажаючих учасників із Донецької та Луганської областей, які за певних причин не пройшли реєстрацію для участі у ЗНО 2015.    Увага! Оскільки реєстраційні картки вже не формуються, бажаючі повинні написати

Читати далі