Відбувся круглий стіл на тему “Інформаційна агресія РФ проти України: історичні паралелі та сучасний вимір”

30 березня 2018 року на базі Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля відбувся захід у форматі круглого столу на тему «Інформаційна агресія РФ проти України: історичні паралелі та сучасний вимір», який проводили представники Центрального управління служби безпеки України за участі викладачів і студентів Юридичного факультету Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля та навчально-наукового інституту міжнародних відносин СНУ ім. В.

Читати далі

Студенти факультету взяли участь у Дні відкритих дверей Луганського НДЕКЦ

29 березня 2018 року студенти юридичного факультету СНУ ім. В. Даля взяли участь у Дні відкритих дверей Луганського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (м. Рубіжне). З привітанням до студентів звернувся заступник директора центру Крапівцев Олександр Олександрович, після чого в ході екскурсії представники Луганського НДЕКЦ МВС України розповіли про основні напрямки роботи експертної установи. Студенти ознайомились із

Читати далі

Студенти юридичного факультету відвідали Луганський окружний адміністративний суд

27 березня 2018 року студенти юридичного факультету СНУ ім. В. Даля взяли участь у Дні відкритих дверей Луганського окружного адміністративного суду. З вітальним словом до студентів звернувся голова Луганського окружного адміністративного суду С.М. Чиркін, після чого для студентів було організовано екскурсію та відвідання судових засідань, що дало змогу ближче познайомитися із діяльністю суду.

Читати далі

На базі Юридичної клініки “Pro bono” спільно з Норвезькою Радою у справах біженців проведено семінар

Сьогодні, 27.03.2018, на базі Юридичної клініки “Pro bono” СНУ ім. В. Даля спільно з Норвезькою Радою у справах біженців для клініцистів і їх кураторів було проведено семінар “Управління справами та ведення документації ICLA”, на якому було розглянуто питання процедури оформлення форм ICLA, а саме форм надання юридичних послуг, форм супроводу юридичних послуг та закриття справи. Жваву зацікавленість викликала

Читати далі

Викладачів юридичного факультету відзначено дипломами Української Гельсінської Спілки з прав людини

Команду викладачів юридичного факультету СНУ ім. В. Даля к.ю.н., доцента, декана юридичного факультету Арсентьєву О.С., к.ю.н., доцента Котову Л.В., к.ю.н., доц., завідувача кафедри конституційного права Татаренко Г.В., асистента Гніденко В.І. відзначено дипломом за участь у Всеукраїнському конкурсі навчально-методичних розробок з прав людини, що проводився Українською Гельсінською Спілкою з прав людини в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»

Читати далі

Розпочато курси підготовки до ЗНО для вступу до магістратури зі спеціальності 081 «Право»

24 березня 2018 року на базі Центру удосконалення освіти СНУ ім. В. Даля та Юридичного факультету СНУ ім. В. Даля розпочато курси підготовки до ЗНО для вступу до магістратури зі спеціальності 081 «Право». Долучайтеся!

Читати далі

Відбулася бінарна лекція «Способи звернення громадян до прокуратури, підстави для залишення звернення без розгляду, припинення листування»

Цього тижня на Юридичному факультеті СНУ ім. В. Даля відбулася бінарна лекція «Способи звернення громадян до прокуратури, підстави для залишення звернення без розгляду, припинення листування». Теоретичні аспекти теми були висвітлені доктором юридичних наук, професором Юлією Івчук. На практичні аспекти вирішення проблем з розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури звернув увагу в.о. начальника

Читати далі

Представники факультету взяли участь у міжнародній виставці в Києві

15.03.2018 у м. Києві відбулося відкриття головної події освітньої галузі України – Дев’ятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018», у якій СНУ ім. В. Даля та, зокрема, Юридичний факультет СНУ ім. В. Даля бере активну участь.

Читати далі