Викладачі юридичного факультету взяли участь у міському інтелектуальному турнірі в якості членів журі

Викладачі юридичного факультету СНУ ім. В. Даля – к.ю.н., доц. Капліна Г.А. та к.і.н., доц. Сапицька О.М. разом з відомою письменницею Світланою Талан стали членами журі І міського інтелектуального турніру предметів гуманітарного циклу імені В.І. Козодоєва, який відбувся 25 листопада 2016 року в приміщенні НВК Сєвєродонецький колегіум. У турнірі приймали участь команди з колегіуму, багатопрофільного ліцею, ЗОШ №6,

Читати далі

На базі Юридичного факультету відбувся антикорупційний тренінг

25 листопада 2016 року на базі Юридичний факультет СНУ ім. В. Даля за сприяння Ресурсного центру зі сталого розвитку при СНУ ім. В. Даля відбувся Антикорупційний тренінг "Судова реформа в Україні: інструменти громадського контролю" у рамках кампанії ЧЕСНО. Фільтруй суд.

Читати далі

До уваги студентів! Розклад на екзаменаційну сесію

До уваги студентів! На сайті університету розміщено розклад на екзаменаційну сесію для денної форми навчання та екзаменаційну сесію для заочної форми навчання 1-4 курси. Посилання: http://snu.edu.ua/rasp/ Нагадуємо всім студентам, що явка на екзаменаційну сесію є обов'язковою! У разі не явки, за підсумками сесії, ви будете відраховані з університету.

Читати далі

На базі юридичного факультету відбулось чергове засідання Дебатного студентського клубу

22.11.2016 року на базі юридичного факультету відбулося чергове засідання Дебатного студентського клубу в форматі семінару "quot;Що таке медіація?" Спікер Павло Лисянський відзначив, що студенти виявляють зацікавленість у навчанні медіації. На думку спікера, є запит на ведення окремої дисципліни у ВНЗ за спрямуванням Медіація. Павло Лисянський також розповів про діяльність Українського Центру Медіації. Слід відзначити, що декан юридичного факультету

Читати далі

Аспірантка кафедри правознавства пройшла тренінг “Моніторинг спроможності судової системи України в умовах гібридної війни”

Аспірантка кафедри правознавства Гніденко Вікторія 20 листопада 2016 року успішно пройшла тренінг "Моніторинг спроможності судової системи України в умовах гібридної війни". Тепер на неї чекає цікава та відповідальна робота моніторингу судових засідань у Луганській області.

Читати далі

Аспірантка кафедри правознавства відвідала семінар у Краматорську

17 листопада аспірантка кафедри правознавства Гніденко Вікторія відвідала семінар у м. Краматорськ на тему: " Нові перспективи та подальші кроки в співпраці між Україною та Радою Європи в Донецькій та Луганській областях". На семінарі були обговорені головні питання посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні. Головними доповідачам виступили: Мортен Енберг – Голова Офісу Ради

Читати далі

Декан юридичного факультету взяла участь у Національному Еразмус+ офіс в Україні

15 листопада 2016 декан юридичного факультету Арсентьєва О.С. бере участь у Національний Еразмус+ офіс в Україні #Міжнародний інформаційний день #Проекти з Розвитку потенціалу вищої освіти та Жана Моне.

Читати далі