Відбувся фінал конкурсу “Правознавці та історики: юні таланти України”

Фотозвіт за цим посиланням

19 травня  в Інституті юриспруденції та міжнародного права відбувся фінал обласного конкурсу серед учнів, ліцеїстів та студентів коледжів «Правознавці та історики: юні таланти України». Переможців обирали шляхом відкритого Інтернет-голосування на сайті Інституту.

Конкурс був спрямований на виявлення та розкриття обдарувань у найбільш талановитих школярів та учнів коледжів, розвиток у них творчих здібностей в області юриспруденції та історії. Найважливішою складовою конкурсу була пропаганда правових знань серед молодого покоління. Ми запросили прийняти участь у конкурсі випускників усіх навчальних закладів, які планують пов'язати своє майбутнє життя з юриспруденцією та історією.

Кожен учасник конкурсу підготував  конкурсну роботу за темами: «Професія «юрист»: як я її собі уявляю», «Права школяра та способи їх захисту», «Держава та особистість: система взаємин», «Історія – наставниця життя», «З історії рідного краю: очима свідків», «Документи як свідки історії».

Учні  представили доповіді, присвячені історії рідного краю та правам людини. Молоді науковці проявили креативність та презентували роботи не тільки у вигляді доповідей, а й у вигляді віршів та анімаційних слайдів.

Дипломами 1 та 2 ступеню були нагороджені учні Красноармійської середньої школи Антоненко Вікторія, Попова Тетяна, Новакова Тетяна. Дипломи третього ступеню за представлені на конкурс поетично-правові роботи  отримали Татаренко Дмитро та Татаренко Ігор. Самий молодший учасник – учень 2 класу Юр’єв  Дмитро  отримав нагороду за анімаційну роботу «Права дитини».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *