Представники факультету взяли участь у зустрічі-бесіді на тему «Репрезентації минулого в політиці сучасної Туреччини»

Команда юридичного факультету в складі студентів спеціальностей 081 «Право» і 032 «Історія та археологія» Микити Болюха та Микити Карташова, а також доцент кафедри історії та археології Олена Сапицька разом з представниками одинадцяти інших провідних університетів України 30 березня 2023 р. взяли активну участь у зустрічі-бесіді з дипломатом й експертом у сфері україно-турецьких відносин, к.політ.н. Євгенією Габер (Atlantic Council, США, Центр сучасних турецьких студій, Карлтонський університет, Канада) на тему «Репрезентації минулого в політиці сучасної Туреччини».
Захід був організований Київською школою дипломатичних мистецтв у рамках всеукраїнського масштабного проекту щодо протидії російській пропаганді, котра продовжує використовувати спотворені історичні наративи та фейки для прикриття й виправдання злочинів Росії.
Учасники сьогоднішньої зустрічі-бесіди обговорили прояви російської пропаганди в турецькому медійному просторі і їх вплив на турецьке суспільство, а також окреслили шляхи подолання Україною цього явища.