Завідувач кафедри конституційного права відвідала тренінг на тему “ChatGPT. Штучний інтелект і питання доброчесності”

8 червня 2023 р. завідувачка кафедри конституційного, керівниця Центру гендерної культури СНУ ім. Володимира Даля Галина Татаренко відвідала надзвичайно цікавий і практичний тренінг на тему “ChatGPT. Штучний інтелект і питання доброчесності”, який надав навички з розширення знань у сфері штучного інтелекту та глибшого розуміння етичних питань, пов’язаних з розвитком і використанням таких технологій.

Професіоналізм й експертна фаховість тренерів надали учасникам безціні знання та інструменти для ефективної роботи з ChatGPT. Ми особливо вдячні за практичну частину тренінгу, де ми отримали можливість самостійно використовувати цю інтелектуальну модель для розв’язання реальних завдань й експериментувати з його можливостями.

Особливо слід відзначити підхід до питань доброчесності. Тренери не тільки наголосили на важливості етичного використання штучного інтелекту, але й пропонували конкретні приклади та розглядали можливість дослідження використання цих технологій без необхідної уваги до етичних аспектів» – відгук про тренінг складено за допомогою ChatGPT, але ми повністю згодні з такою оцінкою тренінгу та роботою тренерів й організаторів!

Тренінг відбувся в межах проєкту «Підтримка Європейським Союзом переміщених вищих навчальних закладів на сході України», що реалізується ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.