Представники факультету взяли участь в інтерактивній зустрічі з журналісткою й міжнародною оглядачкою з Іспанії

Сьогодні в рамках великого проекту Київської школи дипломатичних мистецтв відбулася інтерактивна зустріч українських науковців та студентства з пані Анною Соле, журналісткою й міжнародною оглядачкою видання “El Nacional” (Каталонія, Іспанія).
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля традиційно представляла команда студентів і викладачів Юридичного факультету СНУ ім. В. Даля.
Захід пройшов у рамках семінару КШДМ «Репрезентації минулого в політичних і міжнародних відносинах іспаномовного світу».
Учасники поспілкувалися зі спікеркою на теми ролі історичних дискурсів і війн пам’яті в суспільно-політичних відносинах сучасної Іспанії; дебатів про минуле в каталонському контексті; рівня знань іспанської громадськості про Східну Європу та історію її країн; наявності російської пропаганди (зокрема, маніпуляцій у межах дискурсу про «історичну справедливість») і рівня її впливу на громадську думку в Іспанії; висвітлення російської війни проти України в іспанському медіапросторі.