Кам’янець-Подільський «острів безпеки» для далівців

З початком збройної агресії проти України, 24 лютого 2022 року, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля тимчасово евакуйовано з м. Сєвєродонецька Луганської області до м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області, який став для всіх тимчасовим «островом безпеки».

Кожен день і викладачі і здобувачі вищої освіти відчувають підтримку місцевих та обласних органів влади, громадських організацій, волонтерів. Серед них Кам’янець-Подільська міська рада, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної військової адміністрації, Управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради, керівництво закладів вищої освіти міста, благодійний фонд допомоги армії «Повернись живим», волонтерський центр «Розмай», волонтерський центр, що розташований у Будинку культури, та багато інших волонтерських центрів міста й області.

Завдяки всебічній допомозі викладачі та здобувачі вищої освіти розмістились у гуртожитках Подільського державного університету (м. Кам’янець-Подільський), отримали постіль, подушки, засоби особистої гігієни, побутову хімію тощо. Іде активне підключення всіх осіб, що бажають, до мережі Інтернет.

З 14 березня було в дистанційному форматі відновлено навчальний процес.

Здобувачі вищої освіти, які вже знаходяться в м. Кам’янець-Подільський, всебічно включаються у допомогу волонтерам міста. Завдяки представникам Підліткових клубів міста здобувачі мають змогу займатись спортом, ознайомились із спортивними майданчиками, спортивними гуртками тощо. Уся велика родина Далівського університету допомагає, як і завжди, один одному в цей непростий для всіх період.

Розклад занять за посиланням:
Долучайтеся!
До зустрічі онлайн!