Частково відновлено навчальний процес

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля продовжує свою діяльність у ці складні дні. Більшість керівного складу університету, значна кількість викладачів та студентів знаходиться в м. Кам’янець-Подільський. Зважаючи на надскладну військову ситуацію в м. Сєвєродонецьку, ще не всі наші колеги змогли виїхати.
Співробітники й студенти університету вважають першочерговою задачею допомогу збройним силам, волонтерам, значні зусилля докладаються для евакуації людей з місць, які знаходяться під тотальним обстрілом російських військ.
Водночас, зважаючи на звернення Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, на засіданні ректорату 11 березня було прийнято рішення щодо часткового відновлення навчального процесу. Відповідний наказ розміщений на сайті електронного кампусу університету (http://moodle2.snu.edu.ua).
Навчальний процес відновлюється з 14 березня в дистанційній формі з урахуванням реальної ситуації по кожному факультету й кафедрі. Розклади й графіки навчального процесу будуть гнучко корегуватися в разі потреби.
Перший тиждень розпочали з консультацій, самостійної роботи.