Відбувся науковий семінар «Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт та освітні можливості для молодих науковців»

19 січня 2022 року на Юридичному факультеті СНУ ім. В. Даля для здобувачів спеціальності 081 “Право” відбувся науковий семінар «Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт та освітні можливості для молодих науковців».
Захід поводився в змішаному форматі, більшість учасників мала змогу взяти участь офлайн, решта – долучилася онлайн. Спікеркою заходу була адміністраторка Юридичної клініки “Pro Bono” СНУ ім. В. Даля та переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Дар’я Лєонова.
Семінар складався з двох змістовних частин: участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт та використання освітніх можливостей на порталі Coursera.
У першій частині заходу студентам та їх науковими керівниками були обговорені процедурні аспекти оформлення й подання робіт для участі в ІІ турі конкурсу, організаційні питання написання апеляцій на стадії формування рейтингового списку учасників, тощо.
Друга змістовна частина полягала в огляді освітніх можливостей на порталі Coursera. Зокрема, висвітлені питання доступності курсів, їх значення в контексті професійної підготовки та позанавчальної активності.
Дякуємо всім учасникам за активне обговорення! Бажаємо натхнення та перемог!