До археологічного музею «Відкрита і100рія» завітали чергові гості

14 січня 2020 р. до археологічного музею «Відкрита і100рія» СНУ ім. В. Даля на екскурсію завітала група вихованців гуртка «Юні екскурсоводи» Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства (ЛОЦДЮТК), учні 7-9 класів Лисичанської загальноосвітньої школи №26.
Завідувач музею, професор кафедри історії та археології юридичного факультету Бровендер Ю.М., ґрунтуючись на матеріальних свідоцтвах різних епох, організував подорож у давню історію Луганщини, а також провів презентацію самого процесу отримання археологічних матеріалів в умовах експедиції під час навчальної археологічної практики здобувачів вищої освіти спеціальності 032 «Історія та археологія» СНУ ім. В. Даля.
Користуючись нагодою керівництво ЛОЦДЮТК наприкінці заходу, за пошуково-дослідницькі роботи з краєзнавства, нагородило дипломами учасників обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Луганщина – мій рідний край».
Сподіваємося, що знайомство з давньою історією рідної Луганщини не тільки духовно збагатить відвідувачів музею «Відкрита і100рія» СНУ ім. В. Даля, а також певною мірою сприятиме й вибору їх професійного спрямування в майбутньому.