Відбувся ряд наукових заходів

Насичений тиждень.
У підсумку маємо дві проведені конференції – Всеукраїнська науково-практична конференція «Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції» і Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих науковців «Науковий погляд молоді: ключові питання сучасного етапу реформування системи вітчизняного законодавства», організовані в партнерстві з Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації, Програмою ООН із відновлення та розбудови миру.
Участь у конференціях взяли понад 40 науковців з різних закладів вищої освіти, наукових установ України, представники органів державної влади й місцевого самоврядування, громадських, правозахисних організації, здобувачі освіти всіх рівнів, молоді науковці, які представили результати наукових досліджень.
Під час конференцій обговорені питання розвитку сучасного стану реформування функціонування правової системи України, захисту прав людини з урахуванням міжнародних стандартів здійснення правосуддя, формування нової системи державного управління, місця юридичної клініки в системі правової допомоги внутрішньо переміщеним особам тощо.
Маємо також в активі дві цікаві та енергійні екскурсії зі школярами сєвєродонецьких шкіл №14 і № 13! Завжди радіємо нашим гостям та намагаємося показати й розказати всі наші цікавинки.
А ще купа заходів до Міжнародного дня боротьби з корупцією та до 73- річчя з дня прийняття Загальної декларації з прав людини.