Для студентів факультету проведено практичний тренінг представниками юстиції

Напередодні Дня юриста 6 жовтня 2021 року для студентів юридичного факультету СНУ ім. В. Даля представником Уповноваженого в справах Європейського суду з прав людини в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Харків) — Івановою Мариною та членом регіонального відділення Секретаріату Уповноваженого в справах Європейського суду з прав людини при Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Харків) — Руденко Ольгою, проведено практичний тренінг у відеоконференції в програмі Zoom.
Під час тренінгу було розкрито тему: «Особливості проведення експертизи нормативно-правових актів, що підлягають державній реєстрації, на відповідність положенням Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року та практиці Європейського суду з прав людини».
Також, працівниками Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) було проведено тестування студентів на перевірку знань щодо застосування положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року.