У рамках тижня права відбулась щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція

12 грудня. Тиждень права триває, і сьогодні на юридичному факультеті пройшла щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція серед студентів, аспірантів та молодих науковців “Науковий погляд молоді: ключові питання сучасного етапу реформування системи вітчизняного законодавства”.

У рамках конференції студентам була надана можливість презентувати свої наукові роботи, обговорити цікаві теми й взяти участь у дискусії. Окрім участі в конференції студентам була надана можливість модерувати процесом.

Студентська молодь піднімала у своїх виступах дуже проблемні та всеохоплюючі наукові питання: від дослідження курганного могильника на Донецькому кряжі, філософських роздумів щодо ліній життя та смерті, лавірування між добром і злом, світлом і темрявою в контексті ідей Древнього Єгипту до сучасних соціально-правових проблем пенсійного забезпечення громадян, які мешкають на окупованих територіях.

Конференція, як і завжди, принесла всім учасникам задоволення від наукового спілкування, і це має важливе значення для формування особистості майбутнього правника, філософа, історика.