Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція “Конституційно-правові засади адміністративної реформи в Україні”

24-25 жовтня 2019 року проходила Всеукраїнська науково-практична конференція “Конституційно-правові засади адміністративної реформи в Україні” (до 100-річчя СНУ ім. В. Даля ).

Організаторами конференції виступили Луганська обласна державна адміністрація, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Науково-дослідний інститут правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України (за сприяння
Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй з відновлення та налагодження миру).

У заході взяли участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, територіальних громад, громадських організації, науковці, аспіранти, студенти.

Також у рамках конференції ми представили онлайн-платформу “Електронний правовий офіс”, що була розроблена в межах реалізації Проєкту Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу й урядів Данії, Швеції та Швейцарії, за підтримки Громадської організації «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину “Єднання”, за напрямом “Покращення доступу до правосуддя у вибраних громадах Донецької та Луганської областей”.

З метою подальшої якісної реалізації завдань онлайн-платформи “Електронний правовий офіс” було підписано меморандуми про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції в Луганській області; ГО Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець».

З платформою можна ознайомитись за наступним посиланням: https://online-pravo.com

Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції “Конституційно-правові засади адміністративної реформи в Україні” 24-25 жовтня 2019 року