Студентка юридичного факультету стала стипендіаткою програми Фонду Конрада Аденауера

22 серпня в місті Харкові відбулося урочисте відкриття офісу Фонду Конрада Аденауера та нагородження дипломами стипендіатів програми для студентів східноукраїнських університетів, серед яких представницею Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля стала студентка юридичного факультету Нікітіна Ольга.

Програма підтримує та фінансує студентів з високими показниками в навчанні і які беруть активну участь у соціально-політичному житті країни.

Відбір учасників проходив у декілька етапів. Після перевірки документів на відповідність вимогам, учасників, які пройшли перший етап, було запрошено на співбесіду, яка відбувалася англійською або німецькою мовами в офісі Фонду. За результатами співбесіди відбірковою комісією було прийнято рішення та повідомлено учасників про результати конкурсу.

Нагородження нових стипендіатів і стипендіаток відбувалося в рамках урочистого відкриття регіонального представництва Фонду Конрада Аденауера в Харкові, яке відбувалося в присутності Голови Фонду Конрада Аденауера Проф. д-р Норберта Ламмерта Президента Німецького Бундестагу 2005-2017. Святковий захід відкрив керівник Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні (Харків) Тім Б. Петерс.

Також, на урочистій церемонії з вітальним словом виступила Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Олександрівна Світлична та Регіональний координатор Уповноваженого з прав людини в Донецькій та Луганській областях Павло Лисянський.

По завершенню урочистої частини 28 нових стипендіатів і стипендіаток із закладів вищої освіти Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та підконтрольних українському уряду територій Луганської та Донецької областей отримали сертифікати про прийняття до стипендіальної програми Sur-Place Фонду Конрада Аденауера в Україні (Харків).