Відбувся круглий стіл на тему “Інформаційна агресія РФ проти України: історичні паралелі та сучасний вимір”

30 березня 2018 року на базі Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля відбувся захід у форматі круглого столу на тему «Інформаційна агресія РФ проти України: історичні паралелі та сучасний вимір», який проводили представники Центрального управління служби безпеки України за участі викладачів і студентів Юридичного факультету Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля та навчально-наукового інституту міжнародних відносин СНУ ім. В. Даля, представників громадськості міста Сєвєродонецька.

Лекторами й модераторами зустрічі були полковник СБУ Лапутіна Юлія Анатоліївна та полковник СБУ Удовиченко Валерій Миколайович. 

З науковою доповіддю також виступила кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри конституційного права Татаренко Галина Вікторівна.

Студенти брали активну участь у дискусії та обговореннях найважливіших питань інформаційної війни і її основних методів, історичних передумов створення квазідержавних утворень, окупації й анексії територій інших країн, ролі маніпулятивних технологій у сучасних умовах.

Наприкінці заходу до Наукової бібліотеки СНУ ім. Даля були передані в дар книги із зазначеної тематики.