Викладачі факультету реалізують проект «Інтерактивна мапа з історії та культури України: від первісної доби до 2014 р.»

Викладачі Юридичного факультету СНУ ім. В. Даля завдяки технічній волонтерській допомозі реалізують базовий інноваційний освітній історико-культурний проект «Інтерактивна мапа з історії та культури України: від первісної доби до 2014 року».

Автором ідеї та керівником проекту є кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії та історії України СНУ ім. В. Даля Олена Сапицька.

Реалізація проекту сприятиме закріпленню знань про важливі історичні та культурні здобутки як загальноукраїнського, так і регіонального масштабу в контексті розвитку української нації та становлення української державності. Формат проекту надає можливості самостійної роботи з картами, оцифрованими історичними документами, фотокартками та концентрує певні ресурси мережі Інтернет.

Наразі проект адаптований для ПК та ноутбуків і відкритий для первинного бета-тестування на сайті Юридичного факультету СНУ ім. В. Даля за посиланням http://map.zzz.com.ua.

Автори та розробники «Інтерактивної мапи з історії та культури України: від первісної доби до 2014 року» мають наміри удосконалювати та розвивати цей проект і надалі.