Студенти юридичного факультету взяли участь у Дні відкритих дверей у ГТУЮ в Луганській області

03.10.2017 року студенти юридичного факультету СНУ ім. В. Даля взяли участь у Дні відкритих дверей, організованому Головним територіальним управлінням юстиції у Луганській області з нагоди професійного свята – Дня юриста.

Працівники ГТУЮ підготували для відвідувачів цікаву екскурсію у формі квесту, у ході якої повідомляли захопливі факти та ставили студентам цікаві запитання.

Так студенти ознайомилися з відділом реєстрації актів цивільного стану, виконавчою службою, управлінням реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи й правової освіти, відділом з питань нотаріату та відділом з питань банкрутства. Вони дізналися з перших вуст, як працює той чи інший відділ, які основні обов’язки покладено на працівників, як можна стати провідним фахівцем у тій чи іншій галузі.

Начальник ГТУЮ Тетяна Філатова розповіла студентам про проекти, які реалізує ГТУЮ в Луганській області. Особливо зацікавив проект «Я маю право» та мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги з питань протидії рейдерству та забезпечення прав і свобод власників земель.

Наші студенти прийшли не з порожніми руками й привітали працівників ГТУЮ з професійним святом та подарували їм власний відеоролик, у якому показали, чим для них стала юстиція за той період, поки вони разом співпрацюють, проходять там стажування, практику та беруть участь у їх проектах. Зустріч принесла багато позитивних емоцій, гарного настрою та досвіду, бо пройшла в дружньому колі однодумців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *