Студентів юридичного факультету ознайомили з основами фінансової грамотності

У рамках підписаного Меморандуму між СНУ ім. В. Даля та Центром розвитку “КСВ” (м. Київ) щодо впровадження Курсу “Фінансова грамотність для студентів неекономічних спеціальностей” 2 жовтня була проведена ділова гра на тему “Фінансове планування життя”.

У ході цього заходу керівник Центу фінансової грамотності СНУ ім. В. Даля доцент Тищенко Олена Ігорівна та доцент кафедри фінансів і банківської справи Тищенко Володимир Валентинович ознайомили студентів 1 курсу Юридичного факультету з основними етапами складання фінансового плану, зазначили необхідність чіткого встановлення реальних цілей, визначених у часі та необхідності формування достатньої суми коштів для їхньої реалізації. Також підкреслили важливість урахування форс-мажорних обставин при підготовці фінансового плану та намітили варіанти виходу з негативних ситуацій.

Для виконання завдань студентів було поділено на чотири групи відповідно до етапів життєвого циклу людини, у яких вони мають самостійного підготувати та презентувати свої фінансові плани для обговорення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *