Студенти юридичного факультету взяли участь у ІІ Зимовій школі лідерства

З 20 по 25 лютого в м. Києві відбулася ІІ Зимова школа лідерства для студентів переміщених із зони АТО університетів, організована Київським офісом Інституту Кеннана за підтримки Української Ініціативи з Підвищення Впевненості (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Учасниками школи стали студенти 2-го курсу напрямку правознавство Грошевий Микита, Нікітіна Ольга, Стельмах Павло та студент 4-го курсу спеціальності історія Артюшенко Микита.

На учасників чекали лекції провідних дослідників і викладачів України та США, громадських діячів і політиків на теми міжнародної політики та безпеки, дипломатії, культури, історії, соціального підприємництва, ефективних комунікацій, проектного менеджменту та ділової англійської мови.

Впродовж п'яти днів плідної роботи учасники розвивали свої лідерські навички, навички публічного спілкування, дискутували у сфері соціального підприємства, а також мали змогу попрацювати над створенням своїх власних проектів.

В останній день школи учасники відвідали галерею Арт-Юкрейн, а в комітеті Верховної Ради в закордонних справах на всіх учасників чекала зустріч з Ганною Гопко та Остапом Єднаком. Дипломи учасникам вручила Ганна Гопко народний депутат України та Голова Комітету в закордонних справах.

Завершальною подією ІІ Зимової школи лідерства стала екскурсія Верховною Радою України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *