Студент Юридичного факультету став стипендіатом Завтра.UA

Студент 3 курсу Юридичного факультету Степан Золотар став одним із ста цьогорічних стипендіатів програми Фонду Віктора Пінчука Завтра.UA.

Цього року в ювілейному конкурсі взяли участь майже 850 студентів зі всієї України. Степан став єдиним стипендіатом з 5 студентів СНУ ім. В. Даля, що брали участь у конкурсі.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, яка є частиною комплексу проектів Фонду Віктора Пінчука в галузі освіти та науки.

Головна мета програми сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Також метою є пошук найталановитіших студентів України, надання їм фінансової підтримки для продовження освіти й реалізації власних проектів, створення додаткових можливостей для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт і під час проведення очних змагань. Головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Тож, вітаємо Степана та бажаємо йому подальших успіхів у науковій і навчальній роботі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *