Студенти юридичного факультету в рамках Всеукраїнської освітньої програми “Розуміємо права людини” розповіли про основоположні права людини

Мандрівна експозиція "Кожен має право знати свої права", що триває в рамках Всеукраїнської освітньої програми  "Розуміємо права людини" з Освітнім Домом права людини та Благодійним фондом "Восток-SOS" продовжує знайомити всіх бажаючих з основоположними правами людини.

26 березня 2016 року гіди експозиції, зокрема, студенти юридичного факультету СНУ ім. В. Даля Грошевий Микита та Оридорога Олексій, розповіли про право на життя, на свободу та на особисту недоторканність, зупинилися на змісті принципу заборони дискримінації, рабства й тортур. Особливу увагу було приділено правам дитини, закріпленим у Конвенції ООН про права дитини, прийнятій 20 листопада 1989 р.

Слухачі експозиції – студенти 1 курсу інституту економіки та управління СНУ ім. В. Даля, а також учасники освітнього проекту "Лабірінтіум" взяли активну участь в обговоренні, надали своє розуміння деяких прав людини. Було пізнавально та цікаво.

Експозиція допомогла студентам та школярам більш чітко і ясно скласти уявлення про права, зрозуміти способи їх захисту, адже знаючи свої права, ми зможемо попередити їх порушення та боротися за їх дотримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *